KULPS

KULPS

Red Nose Company on mukana Espoon KULPS-kulttuuripolussa kaudella 2023–2024 esityksillä Keisarin uudet vaatteet ja Punahilkan paluu.

Mikä on KULPS?

KULPS-kulttuuripolku on Espoon kulttuurikasvatussuunnitelma, joka koostuu kulttuuri- ja taidesisällöistä. Sisällöt on rakennettu osaksi lasten koulupäivää ja opetusta. Kulttuuripolku edistää lasten yhdenvertaista mahdollisuutta osallistua taiteen ja kulttuurin tekemiseen, kokemiseen ja tulkitsemiseen. Kulttuuripolun toiminta toteutetaan lapsilähtöisesti ikäluokat huomioon ottaen. KULPS-kulttuuripolku on opettajille ja oppilaille maksuton.

Kenelle?
Esikoulu ja 1.–6. lk
Red Nose Companyn esityksiä voivat tilata Espoonlahden, Olari-Matinkylän sekä Keski- ja Pohjois-Espoon koulut.

Esitykset järjestetään koulujen omissa tiloissa, esimerkiksi liikuntasalissa tai auditoriossa.
Esityksiä järjestetään rajallinen määrä.
Katsojia vähintään 130 oppilasta ja enintään 200 oppilasta per esitys.
Red Nose Companyn esitys kuuluu KULPS kerran lukuvuodessa kategoriaan

Esitysten varaaminen
Esitykset varataan suoraan Red Nose Companyn kanssa. Otathan yhteyttä info@rednose.fi, niin sovitaan teille sopiva esityspäivä!

Punahilkan paluu
Miten mahtaa ratketa suden ja Punahilkan kohtaaminen tässä nykyaikaan päivitetyssä versiossa?
Punahilkan paluu johdattaa oppilaat pohtimaan luottamuksen ja turvallisuuden teemoja huumoria säästelemättä. Esitys sisältää improvisaatiota ja se räätälöidään kohderyhmän mukaan. Ensi-ilta syyskuussa 2023.

Kieli: suomi
Kesto: 1h

Yleisötyömateriaalit

Keisarin uudet vaatteet
Keisarin uudet vaatteet on menevällä musiikilla sävytetty esitys, jossa pohditaan vallan vaikutusta ihmiseen klovnerian keinoin. Esitys voidaan esittää kaikille alakoulun luokka-asteille ja siihen kuuluu yleisötyömateriaaleja.

Kieli: suomi, ruotsi, englanti
Kesto: 1h

Yleisötyömateriaalit