Tilaa esitys

Tilausesitykset

Red Nose Companyn voi tilata keikalle! Voit tilata ohjelmistostamme mieleisesi esityksen esimerkiksi koululle, yrityksen tiimipäivään tai yksityistilaisuuteen. Teemme myös räätälöityjä keikkoja toiveiden mukaan sekä paikan päällä että striimattuna.

Pyydä tarjous omaan tilaisuuteesi sopivasta esityksestä: info@rednose.fi

Lue lisää striimiesityksistämme:
www.rednose.fi/striimit/

 • Red Nose Companyn esitykset omaan tilaisuuteesi

  TILAA ESITYKSEMME KOULUUN, PÄIVÄKOTIIN, TIIMIPÄIVÄÄN TAI MUUHUN YKSITYISTILAISUUTEEN

  Esityksemme sopivat teatterinäyttämöiden lisäksi myös juhlasaleihin, koulujen liikuntasaleihin tai melkeinpä mihin tahansa tilaan, jossa on lattia. Muokkaamme esityksistämme juuri sinun tilaisuutesi räätälöidyn ja sopivan mittaisen version.

 • Babylonin ilmastotunti

  AHDISTAAKO ILMASTONMUUTOS? TILAA BABYLON KEVENTÄMÄÄN OLOA

  Babylonin ilmastotunti on koululais- ja muille ryhmille suunnattu esitys, jolla herätellään  ilmastonmuutokseen liittyvää tietoisuutta sekä jaetaan ajatuksia siitä, miten yksilöt ja yhteisöt voivat toimia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

 • ALEKSIS KIVI -esityspaketti

  Aleksis Kiven koko tuotanto 20 minuutissa

  Palkitusta Aleksis Kivi -esityksestä on tilattavissa nyt lyhennetty versio. Soveltuu ohjelmaksi monenlaisiin tilaisuuksiin.

 • Babylonin esityspaketti

  RÄÄTÄLÖITY PIENOISESITYS ERILAISIIN TILAISUUKSIIN

  Babylon -klovni on kaikkien alojen asiantuntija ja urheilun suuri ystävä. Hänet voi tilata keikalle monenlaisiin tilaisuuksiin.

 • DON QUIJOTE & SANCHO PANZA

  Legendaarinen komedia-parivaljakko vauhdissa

  Kiitetystä Don Quijote -esityksestä on tilattavissa nyt lyhennetty versio. Soveltuu ohjelmaksi monenlaisiin tilaisuuksiin.