Striimit

Striimit

Nauti teatterista turvallisesti luokkahuoneessa tai kotisohvalla! Voit tilata ohjelmistostamme mieleisesi esityksen striimattuna vaikkapa koululle, yrityksen tiimipäivään tai yksityistilaisuuteen. Striimiesityksemme räätälöidään aina kohderyhmän toiveiden mukaan. Teemme myös striimattuja esityksiä, joihin voi ostaa yksittäisiä lippuja.

Red Nose Company on toteuttanut striimausesityksiä kunnallisille kulttuuritoimijoille, lastenkulttuurikeskuksille ja kouluille, ja ryhmä on myös valittu digiesityksellään The Emperor´s New Clothes kansainvälisen ”The Good The@tre Festival” finaaliin.

Kysy lisää striimausesityksistä info (a) rednose.fi

  • Striimiesitykset kouluille

    Järjestämme tilausesityksiä kouluille ja kulttuuritoimille. Räätälöityihin kokonaisuuksiin kuuluu vuorovaikutusta lisääviä tehtäviä ennen ja jälkeen esityksen.

  • Striimiesitykset tilauksesta

    Toteutamme striimattuja versioita teatteriesityksistämme. Tarjoa teatterielämys työntekijöillesi tai erilaisiin tilaisuuksiin!

    Valmiina striimeinä saatavilla Don Quijote, Juoksuhaudantie ja Babylon. Räätälöimme myös tilausesityksiä toiveiden mukaan – kysy lisää info (at) rednose.fi.