Babylonin Olympialaiset

Huomio! Babylon -klovni järjestää peruttujen urheilukisojen tilalle omat olympialaiset!

Babylon on haaveillut koko ikänsä urheilijan urasta, mutta rahkeet eivät ole riittäneet. Siksi hän on kehittänyt miimisen urheilun, jossa hän pystyy tekemään maailmanennätyksiä lajissa kuin lajissa. Tie huipulle on auki ilman hikeä ja kyyneleitä.

Babylonin olympialaiset esittelee katsojalle miimisen urheilun salat. Ohjelmassa Babylon kohtaa myös huippu-urheilijan, jolta onkii vinkkejä harjoitteluun. Tervetuloa mukaan kohottavaan kisatunnelmaan!

Toteutus: Red Nose Company ja Moment Films

Työryhmä:
Käsikirjoitus: Ditte Uljas ja Minna Puolanto
Ohjaus, kuvaus, leikkaus: Ditte Uljas
Klovni Babylon: Minna Puolanto
Puvustus: Virve Karoliina Balk
Grafiikka: Inka Virtanen

Ensiesitys Helsinki-päivänä osana Helsinki-päivän ohjelmaa 12.6.2020.

Babylon tekee myös tilauskeikkaa! Lue lisää viihdepaketista täältä

Minna Puolanto (s. 1972) on valmistunut Teatterikorkeakoulusta sekä näyttelijäksi (2005) että tanssijaksi (1995). Puolanto on näytellyt Suomessa monissa eri kaupungeissa niin isoissa teattereissa kuin pienissä ryhmissä. Lisäksi hän on esiintynyt tv-sarjoissa, kuunnelmissa ja elokuvissa. Hänet on palkittu kahdesti kansainvälisillä festivaaleilla (The Pärnu Fringe Festival Award 2013, 3rd prize at Monobaltija Festival 2012). Puolanto toimii myös käsikirjoittajana ja ohjaajana. Puolanto oli ehdolla Babylonin roolistaan Suomessa vuoden 2018 teatterinäyttelijäksi. www.minnapuolanto.com

Ditte Uljas on dokumentaristi ja media-alan sekatyöläinen. Uljas on ohjannut ja kuvannut dokumenttielokuvia vuodesta 1996 lähtien. Ditte Uljaan viimeisin ohjaustyö on dokumenttielokuva My Moomin- a journey to Moominvalley. Muita töitä mm: Rememberin Lampedusa, Mosaik, De Utvalda/Chosen ones, Välitila/In Between ja Lähelle pitkä matka/So Near, Yet so far. Tuotannot ovat näytetty Ylen kanavilla ja dokumenttielokuvia on esitetty kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla.

Youtube:

Vimeo:

BABYLONIN OLYMPIALAISET from Red Nose Company on Vimeo.