Tiedotus ja markkinointi

Tiedotus ja markkinointi

Tervetuloa! Tältä sivulta löydät Red Nose Companyn tiedotus- ja markkinointimateriaalit, linkit kuviin, sosiaaliseen mediaan sekä yleisötyön materiaalit. Hyvä markkinointi on meille kunnia-asia, joten olethan yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa!

Terveisin Red Nose Companyn tuotantotiimi: Inka, Maija, Niina ja Tuukka
info@rednose.fi

 

Tekstit

Punahilkan paluu

Aleksis Kivi

Frankenstein

Mieletön

Catwalk

RÉvolution

Keisarin uudet vaatteet:

Juoksuhaudantie:

Punainen viiva:

Babylon:

Don Quijote:

Red Nose Company:

Kuvat ja julisteet

Lehdistökuvat:

Sähköiset julisteet:

Pahviukot ja roll-upit:

 • Voit tilata klovnimme Miken ja Zinin tiloihisi jo ennen vierailuamme – pahvihahmoina! Pahviukkomainokset kiinnittävät tehokkaasti huomiota ja tukevat ennakkomarkkinointia esimerkiksi teatterin aulatiloissa. Toimitus etukäteen lähettipalvelulla. Meillä on myös useista esityksistä roll-up, jonka voit myös tilata esitystiloihisi etukäteen.

Sosiaalisen median aineistot

Oheisten linkkien kautta löydät sosiaalisessa mediassa jaettavia aineistoja eri produktioista. Kuvia saa käyttää vapaasti ja paljon! Yksittäisten esitysten kuvakansioista löytyvät myös kyseisen esityksen somekuvat.
KAIKKI SOMEKUVAT

 • Linkki esityskohtaisiin kansiohin
 • Yleisötyö

  Red Nose Companylla on pitkä kokemus yleisötyöstä koulujen kanssa.

  Tarjoamme nettisivuillamme kouluille oheismateriaalia, joka auttaa tutustumaan esitykseen ennen teatterikäyntiä, ja jonka avulla voidaan syventää esityksen teemoja jälkikäteen.

  Teemme myös tilauksesta näyttelijävierailuja ja työpajoja.

  Jos esitykseen saapuu koululaisryhmiä, kannattaa ryhmänjohtajille toimittaa etukäteen linkki yleisötyön nettisivuillemme: www.rednose.fi/koulut/