BABYLONIN VIIHDEPAKETTI

BABYLONIN ESITYSPAKETTI

Kuva: Hinriikka Lindqvist

Räätälöity pienoisesitys erilaisiin tilaisuuksiin

Babylon on kaikkien alojen suuri asiantuntija ja luennoi mielellään asiasta kuin asiasta. Hänet voi tilata keikalle monenlaisiin tilaisuuksiin. Babylon on käynyt lämmittämässä ja viihdyttämässä osallistujia kokouksissa, tyhy-päivissä, seminaareissa, juhlatilaisuuksissa ja muissa kokoontumisissa.

Räätälöity pienoisesitys rakentuu tilaajan toiveiden mukaan. Se voi koostua esimerkiksi kahdesta osasta, joista ensimmäisessä Babylon ottaa haltuun tilaajan omaan alaan liittyviä aiheita ja ajankohtaisia ilmiöitä. Toinen osa voi sisältää esimerkiksi miimistä urheilua. Esityksen lopussa Babylon osallistaa ja voimauttaa katsojia mielellään Amy Cuddyn Power pose-teorian hengessä.

Babylon on suulas ja yltiöpäinen klovni, joka heittäytyy tilanteisiin suurella sydämellä. Hän uskoo hyvään. Päätehtäväkseen Babylon kokee ihmisten välisen yhteyden lisäämisen sekä yllättävien näkökulmien tuomisen arjen puurtamisen keskelle. Kokonaisuus sisältää viihdyttävän ja ajankohtaisen esityksen sekä osallistavan osuuden.

”Todella hieno!”
– katsojapalaute
”Just hyvä kokousväen lämmittelyyn ja pönötyksen poistoon!”
– tilaajan palaute

Kesto 10-30 minuuttia (tai tilaajan toiveen mukaan)
Kysy tarjous! info (a) rednose.fi
Esitys on sovitettavissa monenlaisiin tiloihin ja sopii toteutettavaksi sään salliessa myös ulkona.

Live-esityksen lisäksi Minna Puolannon Babylon-klovnilta voi tilata videoteoksia ja inserttejä. Videot toteutetaan yhteistyössä ohjaaja Ditte Uljaksen ja Moment Filmsin kanssa.

Voit tutustua miimiseen urheiluun katsomalla Babylonin olympialaiset -videon:
www.rednose.fi/ohjelma/babylonin-olympialaiset/

Minna Puolannon kotisivut: www.minnapuolanto.com
Takaisin tilausesitykset sivulle