Red Nose Companyn tuotantotiimi on vahvistunut uudella tuottajalla

21.5.2024

Noomi Forslund aloitti 6.5.2024 companyn uutena tuottajana ja markkinointi- ja viestintävastaavana.

Noomi on porvoolainen, tanssin kentältä nyt teatterin ympyröihin sujahtanut viestinnän ja myynnin ammattilainen ja esittävien taiteiden moniottelija. Red Noseen Noomi siirtyy Tanssiteatteri Minimistä, jossa hän työskenteli sekä esiintyjänä että toimiston puolella – viimeiset vuodet markkinointi- ja viestintävastaavana.

“Liityn ilolla ja innolla Red Nosen taitavaan, riemukkaaseen ja vauhdikkaaseen porukkaan. Red Nose tekee ja tuottaa tinkimätöntä, omannäköistä ja mahtavaa teatteria. On hienoa päästä teatterin toimintaa tukemaan, siitä viestimään ja kulisseissa touhuamaan. Ei muuta kuin hommiin!”

Red Nose Company iloitsee ryhmän uusimmasta tulokkaasta!