Red Nose Company etsii toiminnanjohtajaa

30.10.2023

Etsimme toiminnanjohtajaa teatteri Red Nose Companyyn

Red Nose Company on helsinkiläinen VOS-teatteri, joka kiertää valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Toiminta perustuu laajalle kumppaniverkostolle. Teatteri tuottaa pitkän elinkaaren esityksiä yhteistyössä maamme eturivin teatteritalojen kanssa. Yhteistyötä tehdään suurten teattereiden lisäksi mm. koulujen, kuntien ja lastenkulttuurikeskusten kanssa. Red Nose Company valittiin Vuoden Teatteriksi vuonna 2023. Viidentoista toimintavuoden aikana ryhmä on kasvanut keskisuureksi kiertueteatteriksi, jolla on esityksiä kaikenikäisille.

Red Nose Companyn toiminnanjohtajana vastaat esihenkilötyöstä, toiminnan johtamisesta ja tuet itsenäisiä taiteellisia työryhmiä. Toimistotiimissä on lisäksesi kaksi työntekijää, joista toisen rekrytointiin pääset osallistumaan. Eri taiteellisissa työryhmissä työskentelee vuosittain 10-30 freelancer-taiteilijaa. Toimit lähiesihenkilönä toimistotiimille sekä työryhmien vastuuhenkilöille. Vastuullesi kuuluu teatterin talouden suunnittelu sekä rahoituksen hankinta. Vaalit ja rakennat kumppanisuhteita, joihin nojaa koko teatterin toiminta. Vastaat toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Ydintehtäviisi kuuluu myös esitysten myynti sekä markkinoinnin johtaminen. Osallistut myös tiimin jäsenenä käytännön tuotantotyöhön. Keväällä 2024 pääset mukaan teatterissa käynnistyvään strategiatyöhön.

Mitä odotamme sinulta?

– Työ on ihmisläheistä, joten tarvitset erittäin vahvoja vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella, kannustaa, motivoida ja neuvotella
– Vahvaa esihenkilöosaamista ja aiempaa työkokemusta esihenkilönä
– Osaamista ja kokemusta myynnistä, markkinoinnista ja kumppanuuksien rakentamisesta
– Kykyä innostua ja innostaa muita
– Osaamista ja halua kehittää organisaatiota, sen prosesseja ja rakenteita
– Kiinnostusta teatteria ja Red Nose Companya kohtaan
– Hyvää paineensieto- ja priorisointikykyä
– Kykyä huolehtia omasta ja työyhteisön hyvinvoinnista
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi
– Taloushallinnon osaamista
– Hyviä tietoteknisiä taitoja
– Järjestelmäorientaatiota (käytössä mm. Procountor, Trello, Gruppo) ja kiinnostusta kehittää käytössä olevia tietojärjestelmiä

Lisäksi arvostamme

– Teatterialan verkostoja
– VOS-kentän tuntemusta
– Kiertuetoiminnan tuntemusta

Palkkaus ja työaika

Tehtävä on 80–100 % täydestä työajasta riippuen palkattavan henkilön toiveista. Tarjoamme vakituisen työpaikan, kilpailukykyisen palkan, hyvät työterveyspalvelut ja erittäin ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön. Red Nose Companyn toimisto sijaitsee Helsingin Suvilahdessa. Työ on pääsääntöisesti lähityötä Helsingissä, mutta viikossa voi olla 1-2 etätyöpäivää. Harvakseltaan on matkustusta kumppanitaloihin eri puolille Suomea. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi 30.11.2023 mennessä: myynti@rednose.fi.

Lisätiedot:
Ajalla 6.-7.11. klo 9–11, 9.-10.11. klo 14–16 Eeva Bergroth, + 358 40 4873 620, eevabergroth (at) gmail.com, Red Nose Companyn hallituksen puheenjohtaja.

Ajalla 13.11. klo 17:30–19:30 ja 14.11. klo 12–15 Timo Ruuskanen, 050-3076 765, Red Nose Companyn näyttelijä.

Ajalla 27.11. klo 8.30-10.30 ja 28.11. klo 8.30-10.30 Eeva Bergroth, + 358 40 4873 620, eevabergroth (at) gmail.com, Red Nose Companyn hallituksen puheenjohtaja.