Keisarin uudet vaatteet feat. Avanti!

20.9.2023

Iloisia uutisia!

”Keisarin uudet vaatteet” -esityksen bändiversio, eli Keisarin uudet vaatteet feat. Avanti! saapuu ensi kertaa Helsinkiin Aleksanterin teatteriin 3.12. Mike&Zin -klovnikaksikon lisäksi lavalle nousevat perkussionisti ja tuubansoittaja. Marzi Nymanin sovitukset nostavat Abban ja Elviksen klassikot uusiin korkeuksiin!

”Keisarin uudet vaatteet” sai ensi-iltansa vuonna 2017, ja siitä on tullut kaikenikäisten kestosuosikki. Esityksiä on kertynyt jo toistasataa ja katsojia yli 30 000. Red Nose Companyn ja Kamariorkesteri Avantin yhdessä tuottama bändiversio nähtiin ensi kertaa Suvisoitto-festivaalilla kesällä 2023. Lapsille tarina tarjoaa oivalluksia koulumaailmasta, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri. Mutta yksi asia on universaali ja varma – alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia.

Esitys nähdään Aleksanterin Teatterissa su 3.12.2023. Lisäksi esitys vierailee Loviisassa pe 8.12.2023. Siellä nähdään tietenkin kaksikielinen versio, johon sekä suomen- että ruotsinkieliset perheet ovat tervetulleita.
Koko perheelle sopiva teatteriesitys perustuu H.C.Andersenin klassikkosatuun. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaavat näyttelijät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama, valo- ja äänisuunnittelusta Jere Kolehmainen. Perkussioita soittaa Petri Piiparinen ja tuubaa Kenneth Ojutkangas.

Osta liput Aleksanterin teatteriin 3.12.2023 klo 12.00 tästä linkistä.

Liput Loviisan 8.12.2023 esitykseen tulevat myyntiin myöhemmin.