Klovnien Supersunnuntai Annantalolla 8.10.2023

31.8.2023

Teatteri Red Nose Companyn klovnit Babylon ja Ré sekä klovnikaksikko Piip ja Tuut Tallinnasta kutsuvat lapset ja heidän aikuisensa klovnien supersunnuntain viettoon Annantalolle!

Lokakuisessa superpäivässä on tarjolla laadukasta teatteria ja muuta hullunhauskaa ohjelmaa. Piip ja Tuut naurattavat esityksellään myös perheen pienimpiä, Red Nose Companyn Punahilkan paluu viehättää alakouluikäisiä lapsia.
Esitysten lomassa järjestetään klovneria-aiheisia työpajoja.

Klovnien Supersunnuntai on maksuton tapahtuma.

Paikkavaraukset 11.9. alkaen: annantalo.fi

Piip ja Tuut -teatteri (EST): Piip ja Tuut Konsertissa

Konserttisalin siivoojat Piip ja Tuut ovat unohtaneet siivousvälineensä lavalle ja konsertin pitäisi juuri alkaa. Klovniduo pistääkin pystyyn esityksen vailla vertaa.

Vallattomasti keppostelevien klovnien esityksessä on akrobatiaa, mimiikkaa, klovneriaa ja kommelluksia. Osallistaminen on olennainen osa esitystä. Luvassa on myös paljon naurua.

su 8.10.2023 klo 12.00
Esityksen kesto n. 50 min
Ikäsuositus: 3+
Kieli: suomi

Red Nose Company: Punahilkan paluu

Punahilkan tarinaa on kerrottu sukupolvelta toiselle jo satoja vuosia. Nyt rakastettu satu nähdään näyttämöllä kahden klovnin, Babylonin ja Rén riemukkaana tulkintana.

Isoäidiltä lahjaksi saatu viitta antaa Punahilkalle supervoimat ja auttaa selviytymään kiperissä tilanteissa. Supervoimista huolimatta myös yleisön apua tarvitaan. Miten mahtaa ratketa suden ja Punahilkan kohtaaminen tässä nykyaikaan päivitetyssä versiossa?

Klovnit johdattavat katsojan pohtimaan luottamuksen ja turvallisuuden teemoja huumoria säästelemättä.

su 8.10.2023 klo 14.00
Esityksen kesto n. 60 min
Ikäsuositus: 6+
Kieli: suomi

Annantalo
Annankatu 30, Helsinki