Punahilkan paluu – Kantaesitys Kanneltalossa 7.9.2023

1.7.2023

Red Nose Companyn uusi teos Punahilkan paluu kantaesitetään Kanneltalossa 7.9.2023.

Punahilkan tarinaa on kerrottu sukupolvelta toiselle jo satoja vuosia. Nyt rakastettu satu nähdään näyttämöllä kahden klovnin, Babylonin (Minna Puolanto) ja Rén (Hanna Seppä) riemukkaana tulkintana. Isoäidiltä lahjaksi saatu viitta antaa Punahilkalle supervoimat ja auttaa selviytymään kiperissä tilanteissa. Supervoimista huolimatta myös yleisön apua tarvitaan. Miten mahtaa ratketa suden ja Punahilkan kohtaaminen tässä nykyaikaan päivitetyssä versiossa? Klovnit johdattavat katsojan pohtimaan luottamuksen ja turvallisuuden teemoja huumoria säästelemättä. Esitys on suunnattu erityisesti alakoululaisille ja heidän perheilleen.

Liput myynnissä nyt!

TYÖRYHMÄ
Näyttämöllä: Hanna Seppä ja Minna Puolanto
Ohjaus: Niina Sillanpää
Käsikirjoitus: Työryhmä
Valo ja äänisuunnittelu: Jere Kolehmainen
Puvustus: Noora Salmi
Tuotanto: Red Nose Company / Elina Terho, Maija Kühn, Inka Virtanen
Graafinen ilme: Ilari Kallinen

Esityksen kesto n. 60 min
Ikäsuositus: 6+
Kieli: suomi

Punahilkan paluu on yhteistuotanto Kanneltalon kanssa. Teos jatkaa Kanneltalon esitysten jälkeen Red Nose Companyn kiertueohjelmistossa.