Keisarin uudet vaatteet feat. Avanti!

13.6.2023

Red Nose Companyn huippusuosittu ”Keisarin uudet vaatteet” -esitys nousee kesällä 2023 uusiin ulottuvuuksiin musiikin sävelin! Teoksen ensi-esitykset nähdään Porvoon Suvisoitossa 1.7.2023 ja 2.7.2023. Näyttelijäkaksikko Timo Ruuskasen ja Tuukka Vasaman lisäksi Suvisoiton lavalla nähdään myös Kamariorkesteri Avantin valovoimainen duo. Esitys jatkaa Aleksis Kivi -teoksen parissa punottua innostavaa yhteistyötä.

Koko perheelle sopiva teatteriesitys perustuu H.C.Andersenin klassikkosatuun. Musiikkina kuullaan rockin kruununjalokiviä Abbasta Beatlesiin ja Elvikseen. Sovituksista vastaa Marzi Nyman.

Red Nose Companyn ”Keisarin uudet vaatteet” sai ensi-iltansa vuonna 2017, ja siitä on tullut kaikenikäisten kestosuosikki. Esityksiä on kertynyt jo toistasataa ja katsojia yli 30 000. Lapsille tarina tarjoaa oivalluksia koulumaailmasta, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri. Mutta yksi asia on universaali ja varma – alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia.

Esityksestä nähdään Porvoossa kaksikielinen versio, johon sekä suomen- että ruotsinkieliset perheet ovat tervetulleita. Esitys jatkaa Red Nose Companyn kiertueohjelmistossa. Liput myynnissä nyt!

Red Nose Company: Keisarin uudet vaatteet feat. Avanti!

Käsikirjoitus, ohjaus, näyttämöllä: Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama
Musiikin sovitukset: Marzi Nyman
Muusikot: Avanti! -duo: Kenneth Ojutkangas (tuuba) ja Petri Piiparinen (lyömäsoittimet)
Tuotanto: Red Nose Company ja Kamariorkesteri Avanti!
Ikäsuositus: 6 – 100 vuotta
Kieli: suomi ja ruotsi