Tilaa Red Nose Companyn klovnit yritystapahtumaasi!

1.9.2021

Red Nose Company tekee myös tilauskeikkoja ympäri Suomen. Tänä vuonna olemme päässeet mm. avaamaan maaperän suojelemiseen keskittyneen kansainvälisen Soil at risk -verkkosymposiumin. Tilaisuuden järjestivät Maj ja Tor Nesslingin säätiö, Baltic Sea Action Group ja Ympäristötiedon foorumi. Lisäksi esitimme Babylonin striimattuna hyvinvoinnin kulttuuria kehittävän Kukunori ry:n pop up -viikolla.

Tilaa meiltä räätälöity esitys joko livenä tai striiminä, ja tarjoa henkilöstöllesi tai yhteistyökumppaneillesi ikimuistoinen teatterielämys. Klovnimme tulevat mielellään myös pienimuotoiselle visiitille erilaisiin tapahtumiin, esimerkiksi lausumaan tilaisuuden avajaissanat tai tarjoamaan väliaikaohjelmaa seminaariesitysten lomaan.

Kysy tarjousta: info (a) rednose.fi

Kuvassa 30.6.2021 järjestetyn Soil at Risk -webinaarin alkutervehdyksen kuvaukset.

Red Nose Company: Save our Soils!