Red Nose Companyn Emperor´s New Clothes The Red Curtain / Good The@ter Festival 2020 Finaalissa

11.11.2020

Red Nose Company, kuva: Tero Ahonen

Red Nose Companyn Emperor´s New Clothes The Red Curtain / Good The@ter Festival 2020 Finaalissa

 

Red Nose Companyn esitys The Emperor´s New Clothes on valittu Good The@ter Festival & Awards finalistiksi! Festivaalin järjestää The Red Curtain International ja tämä kansainvälinen virtuaalifestivaali kokoaa esityksiä ympäri maailmaa. Festivaaleilla esitetään yhdeksän esitystä, joissa on näyttelijöitä 14 eri maasta. Festivaalin tarkoitus on kerätä varoja Intian teatterintekijöille, joilta korona on vienyt toimeentulon.

The Emperor´s New Clothes on vauhdikas koko perheen esitys, jonka esityskieli on englanti.

The Emperor´s New Clothes esitetään kahteen kertaan
Lauantaina 28.11.2020 klo 13.30.
Lauantaina 28.11.2020 klo 20.30

Mikä on The Good The@ter festival?

The Red Curtain International on perustanut The Good The@ter Festival & Aw@rdsin kunnioittaakseen teatterin tekijöitä, jotka ovat esiintyneet virtuaalisesti yleisöille. Finaaliin päässeissä esityksissä on esiintyjiä Brasiliasta, USA:sta, Iso-Britanniasta, Suomesta, Ruotsista, Saksasta, Cap Verdeltä, Nigeriasta, Senegalista, Etelä-Afrikasta, Zimbabwesta, Iranista, Intiasta ja Singaporesta.

Palkintojen myönnössä kiinnitetään huomiota yhteyteen yleisön ja esiintyjien välillä. Kaikki esitykset esitetään kahdesti Zoom- yhteyden kautta. Festivaalin tarkoitus on kerätä varoja intialaisille teatterialan työntekijöille. Festivaalipassi maksaa 90 USD ja sillä saadaan yhden teatterintekijän elämä turvattua kuukaudeksi. Esityksen katsominen on ilmaista. Lahjoitussumma on vapaaehtoinen. Festivaali toivoo, että turhat ilmoittautumiset joita ei ole hyödynnetty hyvitetään 10 USD lahjoituksella.

Varainkeruu:
www.theredcurtaininternational.org/donate

Lisätietoa:
www.theredcurtaininternational.org/festival

Esitykset:
www.theredcurtaininternational.org/shows

Ilmoittautuminen
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgvCqxCADLu-sdmA6bvq-HkQlu1RIDzgWLls2xhOleb6jO7g/viewform