Don Quijote mukana Turun kirjamessuilla 2019!

3.9.2019

Lokakuussa kirjallisuuden ja teatterin ystäviä hemmotellaan runsaasti, sillä Red Nose Company on mukana tämän vuoden Turun kirjamessuilla. Red Nose Companyn lahjakkaat näyttelijät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama esittävät katkelman huippusuositusta Don Quijote –esityksestä perjantaina 4.10.2019 klo 16:30-16:50 Auditoriossa. Lue lisää Turun kirjamessujen sivuilta.

Turun Kirjamessujen teemoittelu on uudistunut ja tänä vuonna pääteemana nähdään teatteri. Turun Kirjamessujen ohjelmajohtaja Jenni Haukio toteaa pääteemojen tavoitteena olevan laventaa käsitystä kirjallisuudesta moniulotteisena taiteenlajina, jonka ilmaisumuodot eivät tänä päivänä rajoitu pelkästään painettuun sanaan. Kirjallisuus myös piirtyy kuvina, virtaa musiikkina ja kertoo tarinaansa draaman keinoin. Ensimmäisenä poikkitaiteellisten teemojemme sarjassa esittäytyy teatteri, kirjallisuutta kenties kaikkein lähinnä oleva toinen taiteenlaji

Don Quijote on klassikkoromaanin uudenlainen tulkinta, jossa maisemassa siintävät tuulimyllyt ja matkantekoa säestää svengaava livemusiikki. Esitys sai ensi-iltansa tammikuussa 2019 Teatteri Avoimissa Ovissa ja on sen jälkeen kiertänyt laajasti ympäri Suomea. Syksyllä 2019 Red Nose Company tekee laajan valtakunnallisen kiertueen ja vierailee esityksen kanssa yhteistyöteattereissa Turun kaupunginteatterissa, Lahden kaupunginteatterissa, Kuopion kaupunginteatterissa sekä Tampereen Työväen Teatterissa.

Katso syksyn esityskalenteri tästä.
Osta liput Turun kirjamessuille tästä.

Lisätiedot:
Mika Vainio
Tuotantosihteeri
p. 041 706 6323
info at rednose fi