Taidetestaajat ja Red Nose Company jatkavat yhteistyötä myös 2019-2020

14.5.2019

Suomen Kulttuurirahaston Taidetestaajat-hankkeessa tavoitteena on saada suomalaiset nuoret kokemaan taidetta, myös sellaista johon moni ei muuten saa kosketusta. Red Nose Company on mukana kolmivuotisen hankkeen viimeisellä lukukaudella Punainen viiva -esityksen kanssa.

Punainen viiva kiertää lukukauden aikana mm. Viitasaaressa ja Varkaudessa sekä laajasti pääkaupunkiseudulla.

Taidetestaajat tarjoaa myös hankkeen viimeisenä lukuvuonna 2019–2020 korkeatasoisia taide-elämyksiä kaikille Suomen kahdeksasluokkalaisille. Hanke toteutetaan yhdessä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton kanssa, joka vastaa sen koordinoinnista, kuljetusten järjestämisestä ja hallinnoinnista. Rahoituksesta vastaavat Suomen Kulttuurirahasto ja Svenska kulturfonden. Taide-elämykseen on kuulunut myös erityisellä Taidetestaajat-sovelluksella annettava palaute taidevierailusta. Matkan varrella saadut kokemukset osoittavat, että nuorten tuominen taiteen pariin on ollut tarpeellista ja sen jatkamiselle olisi hyvät perusteet olemassa.

Lue lisää Suomen Kulttuurirahaston Taidetestaajat-hankkeesta tästä.