Babylon mukana Tampereen Teatterikesässä 2019!

3.5.2019

Red Nose Companyn arvostelumenestys Babylon on valittu osaksi Tampereen Teatterikesän 2019 pääohjelmistoa!

Babylonin esitykset ovat Hällä-näyttämöllä (Hämeenkatu 25) torstaina 8.8. klo 19 sekä perjantaina 9.8. klo 14. Lipunmyynti molempiin esityksiin on jo alkanut! Osta lippusi täältä.

Babylon käsittelee vallankäyttöä naisnäkökulmasta ja ottaa kantaa sukupuolten välisiin valtarakenteisiin. Marielle Eklund-Vasaman ohjauksessa näyttelijät Minna Puolanto ja Hanna Seppä tuovat näyttämölle monenlaisia valtikan heiluttajia aina Katariina Suuresta Ronaldoon ja Madonnasta Trumpiin.

Esitys sai kantaesityksensä Kanneltalossa syksyllä 2018 ja on sen jälkeen kiertänyt runsaasti ympäri Suomea mm. Kansallisteatterissa, Turun Kaupunginteatterissa, Teatteri Provinssissa Salossa ja Tampereen Työväen Teatterissa. Ennen Tampereen Teatterikesää esitys vierailee mm. Lainsuojattomat-teatterifestivaalilla Porissa sekä Kajaanin runoviikoilla. Katso tarkemmat esitystiedot tästä.

Lue lisää Tampereen Teatterikesästä.

★★★★★ Täysosuma – Helsingin Sanomat
”Klovnit näyttävät, että teatterin taika syntyy lopulta yksinkertaisuudesta: siitä, kun salissa on valo, valokeilassa taitava näyttelijä ja pieni punainen nenä.” –Helsingin Sanomat

”Jos menisit vain kerran elämäsi aikana teatteriin, Babylon olisi se esitys.” – katsoja

”En oo ollu mikään teatteri-ihminen, vaan enemmän elokuvan ystävä. En uskonu, et voisin tykätä teatterista, mut tää esitys räjäytti mun tajunnan! Mä itkin ja nauroin ja itkin ja nauroin. Ihan huikea!” – katsoja

Näyttämöllä: Minna Puolanto ja Hanna Seppä
Käsikirjoitus ja esitysdramaturgia: Minna Puolanto, Marielle Eklund-Vasama ja työryhmä
Ohjaus: Marielle Eklund-Vasama
Valo- ja äänisuunnittelu: Juha Tuisku
Pukusuunnittelu: Virve Balk
Valokuvat: Mark Sergeev
Tuotanto: Minna Puolanto, Niina Bergius, Aino Torikka, Anna Jauhola ja Mika Vainio / Red Nose Company
Kesto: 1 h 30 min (ei väliaikaa)
Esitystä suositellaan yli 13-vuotiaille.
Esityskieli suomi, tekstitys englanniksi!