Red Nose Company mukana Nenäpäivässä tekemässä hyvää!

8.11.2018

Nenäpäivä-säätiön järjestämä Nenäpäivä-kampanja hankkii vuosittain varoja maailman lasten auttamiseksi. Nenäpäivän tuella Suomen UNICEF, Suomen Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Fida International, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ja Suomen Lähetysseura tekevät lakkaamatta töitä maailman lasten auttamiseksi siellä, missä apua eniten tarvitaan. Nenäpäivän avulla lapset ympäri maailman saavat mahdollisuuden parempaan elämään.

Tänä vuonna Red Nose Companyn Mike ja Zin ovat mukana Nenäpäivän lähetyksessä
YLE2:lla perjantaina 9.11.2018 klo 19 alkaen. Kaksikko heittäytyy lähetyksen Nenäsirkus-osuudessa tuomaan katsojille iloa Hyvän mielen lähettiläinä.  Red Nose Companyn lisäksi lähetyksessä mukana ovat mm. Pirkka-Pekka Petelius, Sonja Kuittinen, Eero Ritala, Neon 2, Suurlähettiläiden Jussu, Tiina Jylhä, Janne Kataja, Marc Gassot ja joukko järkeviä lapsia. Mukana maailman lapsia auttamassa on myös pari tasavallan presidenttiä.

Katso Hyvän mielen lähettiläiden koko seikkailu täältä!

Hauska auttaa!