Viiden tähden Babylon kiertueelle keväällä 2019!

19.10.2018

Babylon on rohkea komedia vallasta!

 

★★★★★ Täysosuma – HS

”Jos menisit vain kerran elämäsi aikana teatteriin, Babylon olisi se esitys.” – katsoja

”Klovnit näyttävät, että teatterin taika syntyy lopulta yksinkertaisuudesta: siitä, kun salissa on valo, valokeilassa taitava näyttelijä ja pieni punainen nenä.” –HS

”En oo ollu mikään teatteri-ihminen, vaan enemmän elokuvan ystävä. En uskonu, et voisin tykätä teatterista, mut tää esitys räjäytti mun tajunnan! Mä itkin ja nauroin ja itkin ja nauroin. Ihan huikea!” – katsoja

Babylon on syksyn 2018 teatteritapaus, joka jatkaa keväällä 2019 kiertueella useilla paikkakunnilla. Kiertue starttaa Helsingistä, jossa Babylon nähdään Kansallisteatterin pienellä näyttämöllä 8. ja 9.2.2019. Tämän lisäksi esitys nähdään mm. Turun Kaupunginteatterissa, Teatteri Provinssissa Salossa, Tampereen Työväen Teatterissa, Vantaan Martinussalissa sekä myöhemmin keväällä Helsingin Kulttuurikeskuksissa.

Omaelämäkerrallinen ja hykerryttävän hauska esitys käsittelee vallankäyttöä naisnäkökulmasta. Näyttelijät Minna Puolanto ja Hanna Seppä tuovat näyttämölle monenlaisia valtikan heiluttajia aina Katariina Suuresta Ronaldoon ja Madonnasta Trumpiin. Marielle Eklund-Vasaman ohjaama esitys antaa rohkean ja tuoreen puheenvuoronsa edelleen kuumana käyvään #metoo-keskusteluun.

Varaa lippusi kevään kiertueelle täältä!

Esitystä suositellaan yli 13-vuotiaille.

Näyttämöllä: Minna Puolanto ja Hanna Seppä
Käsikirjoitus ja esitysdramaturgia: Minna Puolanto, Marielle Eklund-Vasama ja työryhmä
Ohjaus: Marielle Eklund-Vasama+3,0
Valo- ja äänisuunnittelu: Juha Tuisku
Pukusuunnittelu: Virve Balk
Valokuvat: Mark Sergeev
Tuotanto: Minna Puolanto, Niina Bergius ja Anna Jauhola / Red Nose Company
Kesto: 1 h 30 min (ei väliaikaa)