Red Nose Company tuo yhteen lapset ja ikäihmiset ARMAS-festivaalilla

10.10.2018

Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat valmistaneet Keisarin uudet vaatteet -esityksestä version, joka viedään ikäihmisten ja päiväkotilasten yhteiseksi iloksi helsinkiläisiin palvelutaloihin. Katsomoon kutsutaan lapsia lähialueen päiväkodeista; näin esitystapahtumasta tulee sukupolvirajat ylittävä kokemus.

Ensiesitys nähdään osana ARMAS-festivaalia perjantaina 12.10. Roihuvuoren Monipuolisessa palvelutalossa. ARMAS-festivaali on Helsingin kulttuurikeskuksen järjestämä valtakunnallinen tapahtumakokonaisuus, joka juhlistaa ikääntymistä.

Esitykset jatkuvat marraskuussa Pukinmäessä, Vuorensyrjän palvelutalossa sekä Jakomäessä, Madetojan palvelutalossa. Keisarin uudet vaatteet jatkaa myös Red Nose Companyn kiertueohjelmistossa vuonna 2019.

Esitys on tilattavissa ja se soveltuu lähes poikkeuksetta kaikenlaisiin tiloihin.