Keisari online – opettajan materiaalit

Keisarin uudet vaatteet - virtuaaliesitys, opettajan materiaalit

Hyvä opettaja! Tervetuloa Red Nose Companyn virtuaaliselle teatteriretkelle. Retki koostuu kolmesta osasta:

  1. Ennakkotunti
  2. Striimattu esitys
  3. Jälkikäsittely (vapaaehtoinen)

1. Ennakkotunti

Ennakkotunti on tärkeä: siinä pohjustetaan teatteriesityksen taustoja, ja kerätään oppilailta sanoja joiden pohjalta näyttelijät improvisoivat esityksessä. Esitys räätälöidään siis juuri teidän kohderyhmällenne. Ennakkotehtävät ovat tapa vahvistaa teatterin yhteisöllistä kokemusta – tämä on erityisen tärkeää kun kyseessä on virtuaalinen esitys.

Ennakkotehtävät löytyvät “oppilaan sivulta”. Voitte antaa oppilaillenne jaettavaksi seuraavan linkin: http://www.rednose.fi/koulut/keisari-online-oppilaalle/

Tutustuthan tehtäviin etukäteen! Pyydämme kaikkia ryhmiä tekemään vähintään ennakkotehtävät 1-2. Tehtävät 3-5 ovat vapaavalintaisia.

Hämeenlinnan seudulla esitys on katsottavissa jälkikäteen 18.5.2020 alkavalla viikolla. Tämä esitys on jo taltioitu, eli tässä tapauksessa ennakkotehtäviä ei tarvitse lähettää teatterille.

Toivottavasti ennakkotehtävät aiheuttavat luokassanne positiivista kuhinaa!


2. Striimattava esitys

Striimattava esitys on katsottavissa salasanan takana ennalta sovitun ajan. Linkki esitykseen ja salasana on toimitettu sinulle sähköpostilla.


3. Jälkikäsittely

Jos haluat käsitellä esitystä oppilaittenne kanssa jälkikäteen, voit tutustua tehtäviimme jälkitehtävät-sivullamme. Tehtäviä on monenlaisia, ja voit valita niistä sellaiset, jotka tuntuvat kiinnostavilta tai sopivimmilta sinun oppilaitasi ajatellen.


 

Kysyttävää? Autamme mielellämme! Ota yhteyttä yleisötyötiimiimme!

Takaisin sivun alkuun