Red Nose Company vahvasti mukana Lainsuojattomat-festivaalilla!

26.4.2019

Teatterifestivaali Lainsuojattomat täyttää tänä vuonna kunnioittavat 20 vuotta ja Red Nose Company on vahvasti mukana tänä vuonna kahden esityksen voimin!

Keisarin uudet vaatteet –esityksen hengessä Mike (Tuukka Vasama) ja Zin (Timo Ruuskanen) ovat puhumassa tiistaina 14.5. lasten yliopistoluennolla. Luennolla voit kuulla mm. millaista on olla esiintyjä, nolottaako koskaan ja kuinka toimia silloin, kun lavalla epäonnistuu? Klovnit paljastavat työtapojaan ja kertovat miten yleisö saadaan pysymään hyppysissä. Keisarin uusien vaatteiden myötä pohditaan miten meemit syntyvät ja kannattaako kaikkia uutisia uskoa. Elämässä on oltava rohkeutta ajatella itse ja sanoa omat mielipiteensä. Luennon kruunaa svengaava livemusiikki.

Tapahtuma järjestetään Porin yliopistokeskuksessa klo 17 alkaen. Tapahtuma kestää tunnin eikä sisällä väliaikaa. Luennolle on vapaa pääsy, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen 13.5.2019 mennessä osoitteessa: www.ucpori.fi/lastenyliopisto

Tapahtumapaikka: Porin yliopistokeskus, AUD 126 (Pohjoisranta 11 A)
Aika: Tiistai 14.5.2019 klo 17:00
Kesto: 1 tunti (ei väliaikaa)
VAPAA PÄÄSY

Myös Babylon-klovni sekä hänen uskollinen palvelijansa Re nähdään festivaalilla, ja samalla Babylonin voittokulku jatkuu! Viime syksyn teatteritapaus esitetään Porin Teatterin pienellä näyttämöllä lauantaina 18.5.2019 klo 14:30 alkaen. Jos et ole vielä nähnyt esitystä, niin Porissa sinulla on siihen loistava mahdollisuus!

Lue lisää Babylonista esityksen sivuilta ja varaa lippusi jo tänään!

Tapahtumapaikka: Porin Teatteri, pieni näyttämö (Katso kartta)
Aika: Lauantai 18.5.2019 klo 14:30, ovet avautuvat klo 14:00
Kesto: 1 h 30 min (sis. väliajan)
Osta lippusi tästä!