PERUTTU sairastapauksen vuoksi: Don Quijoten ennakko-esitykset 11.1., 13.1. sekä Taidetestaajien Punainen Viiva 14.1., 15.1.

11.1.2019

PERUTTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI

Red Nose Companyn Don Quijoten ennakkoesitykset Sipoon Lilla Villanissa pe 11.1.2019 sekä Nummelan Luksia-näyttämöllä su 13.1. on peruttu sairastumisen vuoksi. Myös ma 14.1. ja ti 15.1. Taidetestaajat – Punainen viiva – esitykset joudutaan peruuttamaan. Taidetestaajien esityksen peruuttamisesta ilmoitetaan opettajille ja kouluille erillisellä viestillä, ja korvaavista esityksistä lähetetään infoa kouluille heti, kun uusi ajankohta on selvillä.

Jos olit tulossa Don Quijoten ennakkoesityksiin Sipoossa tai Nummelassa, ole yhteydessä meihin sähköisesti info (at) rednose.fi .

Pahoittelemme peruutuksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!